Wij zijn bereikbaar via:
Of stuur ons een bericht en wij nemen contact met jou op:
Een inboedelverzekering dekt schade aan je spullen door bijvoorbeeld brand, diefstal of waterschade. Het is belangrijk om te weten wat er precies onder deze verzekering valt en waar je op moet letten bij het afsluiten ervan.
Onder de inboedelverzekering vallen alle losse spullen in je huis die niet vastzitten aan de woning. Denk aan meubels, elektronica, kleding en sieraden. Schade door brand, diefstal, wateroverlast en storm wordt meestal gedekt. Let op: kostbare spullen zoals sieraden hebben vaak een maximale dekking. Het is verstandig om hiervoor een aanvullende verzekering te overwegen.
Het is belangrijk dat de verzekerde waarde van je inboedel overeenkomt met de werkelijke waarde. Bij onderverzekering krijg je bij schade niet het volledige bedrag vergoed. Veel verzekeraars bieden een inboedelwaardemeter aan om de juiste waarde te bepalen. Sommige verzekeraars geven een garantie tegen onderverzekering als je deze waardemeter invult.
Bij samenwonen kan het voorkomen dat beide partners een inboedelverzekering hebben. Dit leidt tot onnodige kosten. Het is verstandig om één van de verzekeringen op te zeggen en de andere aan te passen aan de nieuwe situatie. Zo voorkom je dubbele dekking en bespaar je op premie.
Wij helpen je graag bij het kiezen van de juiste inboedelverzekering. Samen inventariseren we welke spullen je wilt verzekeren, op welke locaties en tegen welke risico’s. Vervolgens zoeken we de verzekeraar die het beste bij jouw situatie past. Na jouw akkoord sluiten we de verzekering af en fungeren we als jouw persoonlijke adviseur.
Onze service omvat:
Schadeafhandeling
Bij schade kennen wij de procedures bij de verzekeraar en regelen we de volledige schadeafhandeling voor je.
Poliscontrole
We controleren regelmatig of je polis nog steeds de juiste dekking biedt en of er geen onverwachte premieverhogingen zijn.
Overstapservice
Indien nodig begeleiden we je bij het overstappen naar een andere verzekeringsoplossing.
Door financiële tegenslagen kun je in de situatie terechtkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen. Wat kun je in dat geval doen? Bij het kopen van een huis zorg je ervoor dat de hypotheeklasten niet te hoog zijn. Een maandje krap bij kas? In goed overleg met je geldverstrekker is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Lees verder...Je kunt rechtstreeks bij de verzekeraar of via een vergelijkingssite een verzekering afsluiten. Maar de kracht van een verzekeringsadviseur blijkt bij schade. Na het afsluiten van de verzekeringen voor je huis zul je niet vaak een claim indienen op de woonverzekeringen. Bij schade kun je vertrouwen op de verzekeringsadviseur. Jouw belangen worden goed behartigd.
Lees verder...De eigenaar van een bedrijfspand zorgt voor de verzekering tegen onder andere brand. Huurders kunnen verbeteringen aan het pand aanbrengen, die ze zelf kunnen verzekeren. Huurdersbelang wil zeggen dat een huurder een verzekerd belang heeft bij het gehuurde bedrijfspand. Verbouwd aan je huurpand? Denk aan een huurdersbelangverzekering.
Lees verder...Samen in één huis wonen heeft op meerdere vlakken invloed op je geldzaken. De notaris kan het nodige voor je regelen, maar er is meer. Als je net gaat samenwonen, ga je waarschijnlijk nog niet naar de notaris om je geldzaken goed vast te leggen. Samenwonen? Dit moet je financieel goed afstemmen om verrassingen te voorkomen.
Lees verder...Zodra het besluit om te scheiden is gevallen, moet er veel geregeld worden. Financieel moet het goed voor elkaar zijn. Waar moet je echt om denken? Een scheiding is emotioneel en financieel vaak zwaar. Van één huishouden moeten jullie twee maken, dus het is logisch dat dit een flinke impact heeft op jullie geldzaken. Een scheiding brengt veel regelwerk met zich mee. Waar moet je allemaal aan denken?
Lees verder...Schulden bouw je zeer eenvoudig op, er weer vanaf komen is lastiger. Het is een kwestie van zuinig leven en hulp inschakelen indien nodig. Het voorkomen van schulden is eenvoudiger dan het wegwerken van schulden. Leer hoe je stap voor stap uit de schulden komt en weer grip krijgt op je geld.
Lees verder...Door financiële tegenslagen kun je in de situatie terechtkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen. Wat kun je in dat geval doen? Bij het kopen van een huis zorg je ervoor dat de hypotheeklasten niet te hoog zijn. Een maandje krap bij kas? In goed overleg met je geldverstrekker is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Lees verder...Zzp’ers hebben gemiddeld meer moeite met het vinden van een geschikte hypotheek. Dat komt mede door grote verschillen bij geldverstrekkers. Hoe ga je hiermee om? Het is de laatste jaren veel eenvoudiger geworden voor zzp’ers om een hypotheek af te sluiten. Jouw hypotheekadviseur kan je als zzp’er waarschijnlijk goed helpen bij het afsluiten van een hypotheek.
Lees verder...Ga je met pensioen, maar vind je het pensioeninkomen te laag? Door het verkopen van je huis kun je extra geld vrijmaken. Een eigen woning koop je voor het woongenot, maar het is ook een spaarpot. Je woning als pensioenaanvulling: een slimme zet voor je financiële toekomst.
Lees verder...Je kunt rechtstreeks bij de verzekeraar of via een vergelijkingssite een verzekering afsluiten. Maar de kracht van een verzekeringsadviseur blijkt bij schade. Na het afsluiten van de verzekeringen voor je huis zul je niet vaak een claim indienen op de woonverzekeringen. Bij schade kun je vertrouwen op de verzekeringsadviseur. Jouw belangen worden goed behartigd.
Lees verder...Bij stormschade en hagelschade aan jouw auto lopen de herstelkosten vaak in de duizenden euro’s. Je kunt het dus maar beter meeverzekerd hebben Bij het verzekeren van een auto wil je niet te veel betalen. Dat is voor te stellen, maar kies het liefst wel voor een ruime dekking. Hoe zit het met de vergoeding van hagel- en stormschade door je autoverzekering?
Lees verder...Je hebt een huis gekocht. Je sluit een hypotheek af om de aankoop te financieren, maar vergeet de noodzakelijke verzekeringen niet. Welke heb je nodig? Je sluit verzekeringen af om te voorkomen dat je bij tegenspoed financieel aan de grond raakt. Welke verzekeringen zijn essentieel om af te sluiten naast je hypotheek?
Lees verder...De eigenaar van een bedrijfspand zorgt voor de verzekering tegen onder andere brand. Huurders kunnen verbeteringen aan het pand aanbrengen, die ze zelf kunnen verzekeren. Huurdersbelang wil zeggen dat een huurder een verzekerd belang heeft bij het gehuurde bedrijfspand. Verbouwd aan je huurpand? Denk aan een huurdersbelangverzekering.
Lees verder...Een stagiaire is niet in alle opzichten gelijk te stellen met een werknemer, toch zijn er wel overeenkomsten. Wie draagt de verantwoordelijkheid bij schade? Er zijn twee soorten van aansprakelijkheid te onderscheiden. Het kan gaan om aansprakelijkheid voor schade aan stagiaires of om aansprakelijkheid voor schade door stagiaires. Zijn stagiaires automatisch meeverzekerd of vraagt dat om een aparte verzekering?
Lees verder...Het goed verzekeren van risico’s die bedrijven lopen, kan alleen met goede begeleiding. Persoonlijke aandacht van een plaatselijke verzekeringsspecialist kan uitkomst bieden. Verzekeraars proberen het bedrijfsleven in hokjes in te delen om de risico’s inzichtelijk te maken. Een onafhankelijke adviseur kiest de beste verzekering voor jóuw bedrijf – niet voor de verzekeraar.
Lees verder...Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Laat je naam en e-mail adres achter en ontvang maandelijks een update. Je kan je altijd weer heel makkelijk afmelden via de link die in iedere informatiemail is toegevoegd.
Stapels en Otto Verzekeringen en Bankservice is een onafhankelijk adviesbureau. Wij zorgen ervoor dat uw hypotheken en verzekeringen aansluiten bij uw huidige en toekomstige wensen en behoeften.
President Kennedylaan 19
2517 JK DEN HAAG
©2025 All Rights Reserved AS Support B.V.