Wij zijn bereikbaar via:
Of stuur ons een bericht en wij nemen contact met jou op:
Bij het kopen van een huis, een van de grootste beslissingen in je leven, is een zorgvuldige aanpak essentieel. De lasten van een hypotheek kunnen immers tot 30 jaar doorlopen.
Daarom hebben we een overzichtelijk stappenplan ontwikkeld om jou de beste zekerheid te bieden bij het financieren van jouw droomhuis. Kom je er niet uit? Wij staan altijd voor je klaar om je te adviseren en te begeleiden. Vul gerust het contactformulier onder aan de pagina in en wij nemen contact met je op.
Je hebt natuurlijk je eigen plannen voor de toekomst. Plannen die er bij iedereen anders uitzien, maar wel steevast een aanzienlijk deel van het besteedbare inkomen gaan opslokken.
Maar hoeveel hypotheek is er eigenlijk mogelijk? En met welke maandlast kun je nog steeds ‘lekker leven’?
Anders gezegd: in welke prijsklasse kun je je woning gaan zoeken?
Niet één huis is het waard een gok met de toekomst te nemen!
Kortom, hoeveel hypotheek is er eigenlijk nodig?
Tegenwoordig moeten nieuwe hypotheken over het algemeen volledig afgelost worden.
Om dan terecht te komen bij de volgende vraag: welke geldgever gaan we dit laten financieren?
De eisen zijn bekend. Alles is doorgerekend en we hebben zoveel mogelijk overal mee rekening gehouden. En met al die eisen en gegevens hebben we een geldgever geselecteerd en daar de offerte aangevraagd.
Maar dan:
Klopt het rentepercentage? Is de juiste rentevaste periode genoemd? Staan er geen onverwachte ‘andere’ voorwaarden in?
Kortom, is alles precies zoals besproken?
Aansluitend volgt dan de volgende stap: het ondertekenen van de offerte. Waarna de administratieve afhandeling gaat beginnen. Een proces waarin door ons veel stappen genomen moeten worden. Stappen waar je over het algemeen gelukkig weinig van hoeft te merken.
Stukken die wij uiteraard ook hebben gecontroleerd op juistheid. Zodat je met een gerust hart kunt ondertekenen. En vol vertrouwen de sleutels van je nieuwe woning in ontvangst kunt gaan nemen.
En dat doen we allemaal graag voor je. Volledig onafhankelijk.
Door financiële tegenslagen kun je in de situatie terechtkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen. Wat kun je in dat geval doen? Bij het kopen van een huis zorg je ervoor dat de hypotheeklasten niet te hoog zijn. Een maandje krap bij kas? In goed overleg met je geldverstrekker is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Lees verder...Je kunt rechtstreeks bij de verzekeraar of via een vergelijkingssite een verzekering afsluiten. Maar de kracht van een verzekeringsadviseur blijkt bij schade. Na het afsluiten van de verzekeringen voor je huis zul je niet vaak een claim indienen op de woonverzekeringen. Bij schade kun je vertrouwen op de verzekeringsadviseur. Jouw belangen worden goed behartigd.
Lees verder...De eigenaar van een bedrijfspand zorgt voor de verzekering tegen onder andere brand. Huurders kunnen verbeteringen aan het pand aanbrengen, die ze zelf kunnen verzekeren. Huurdersbelang wil zeggen dat een huurder een verzekerd belang heeft bij het gehuurde bedrijfspand. Verbouwd aan je huurpand? Denk aan een huurdersbelangverzekering.
Lees verder...Samen in één huis wonen heeft op meerdere vlakken invloed op je geldzaken. De notaris kan het nodige voor je regelen, maar er is meer. Als je net gaat samenwonen, ga je waarschijnlijk nog niet naar de notaris om je geldzaken goed vast te leggen. Samenwonen? Dit moet je financieel goed afstemmen om verrassingen te voorkomen.
Lees verder...Zodra het besluit om te scheiden is gevallen, moet er veel geregeld worden. Financieel moet het goed voor elkaar zijn. Waar moet je echt om denken? Een scheiding is emotioneel en financieel vaak zwaar. Van één huishouden moeten jullie twee maken, dus het is logisch dat dit een flinke impact heeft op jullie geldzaken. Een scheiding brengt veel regelwerk met zich mee. Waar moet je allemaal aan denken?
Lees verder...Schulden bouw je zeer eenvoudig op, er weer vanaf komen is lastiger. Het is een kwestie van zuinig leven en hulp inschakelen indien nodig. Het voorkomen van schulden is eenvoudiger dan het wegwerken van schulden. Leer hoe je stap voor stap uit de schulden komt en weer grip krijgt op je geld.
Lees verder...Door financiële tegenslagen kun je in de situatie terechtkomen dat je de hypotheeklasten niet meer kunt betalen. Wat kun je in dat geval doen? Bij het kopen van een huis zorg je ervoor dat de hypotheeklasten niet te hoog zijn. Een maandje krap bij kas? In goed overleg met je geldverstrekker is vaak meer mogelijk dan je denkt.
Lees verder...Zzp’ers hebben gemiddeld meer moeite met het vinden van een geschikte hypotheek. Dat komt mede door grote verschillen bij geldverstrekkers. Hoe ga je hiermee om? Het is de laatste jaren veel eenvoudiger geworden voor zzp’ers om een hypotheek af te sluiten. Jouw hypotheekadviseur kan je als zzp’er waarschijnlijk goed helpen bij het afsluiten van een hypotheek.
Lees verder...Ga je met pensioen, maar vind je het pensioeninkomen te laag? Door het verkopen van je huis kun je extra geld vrijmaken. Een eigen woning koop je voor het woongenot, maar het is ook een spaarpot. Je woning als pensioenaanvulling: een slimme zet voor je financiële toekomst.
Lees verder...Je kunt rechtstreeks bij de verzekeraar of via een vergelijkingssite een verzekering afsluiten. Maar de kracht van een verzekeringsadviseur blijkt bij schade. Na het afsluiten van de verzekeringen voor je huis zul je niet vaak een claim indienen op de woonverzekeringen. Bij schade kun je vertrouwen op de verzekeringsadviseur. Jouw belangen worden goed behartigd.
Lees verder...Bij stormschade en hagelschade aan jouw auto lopen de herstelkosten vaak in de duizenden euro’s. Je kunt het dus maar beter meeverzekerd hebben Bij het verzekeren van een auto wil je niet te veel betalen. Dat is voor te stellen, maar kies het liefst wel voor een ruime dekking. Hoe zit het met de vergoeding van hagel- en stormschade door je autoverzekering?
Lees verder...Je hebt een huis gekocht. Je sluit een hypotheek af om de aankoop te financieren, maar vergeet de noodzakelijke verzekeringen niet. Welke heb je nodig? Je sluit verzekeringen af om te voorkomen dat je bij tegenspoed financieel aan de grond raakt. Welke verzekeringen zijn essentieel om af te sluiten naast je hypotheek?
Lees verder...De eigenaar van een bedrijfspand zorgt voor de verzekering tegen onder andere brand. Huurders kunnen verbeteringen aan het pand aanbrengen, die ze zelf kunnen verzekeren. Huurdersbelang wil zeggen dat een huurder een verzekerd belang heeft bij het gehuurde bedrijfspand. Verbouwd aan je huurpand? Denk aan een huurdersbelangverzekering.
Lees verder...Een stagiaire is niet in alle opzichten gelijk te stellen met een werknemer, toch zijn er wel overeenkomsten. Wie draagt de verantwoordelijkheid bij schade? Er zijn twee soorten van aansprakelijkheid te onderscheiden. Het kan gaan om aansprakelijkheid voor schade aan stagiaires of om aansprakelijkheid voor schade door stagiaires. Zijn stagiaires automatisch meeverzekerd of vraagt dat om een aparte verzekering?
Lees verder...Het goed verzekeren van risico’s die bedrijven lopen, kan alleen met goede begeleiding. Persoonlijke aandacht van een plaatselijke verzekeringsspecialist kan uitkomst bieden. Verzekeraars proberen het bedrijfsleven in hokjes in te delen om de risico’s inzichtelijk te maken. Een onafhankelijke adviseur kiest de beste verzekering voor jóuw bedrijf – niet voor de verzekeraar.
Lees verder...Wil je altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws? Laat je naam en e-mail adres achter en ontvang maandelijks een update. Je kan je altijd weer heel makkelijk afmelden via de link die in iedere informatiemail is toegevoegd.
Stapels en Otto Verzekeringen en Bankservice is een onafhankelijk adviesbureau. Wij zorgen ervoor dat uw hypotheken en verzekeringen aansluiten bij uw huidige en toekomstige wensen en behoeften.
President Kennedylaan 19
2517 JK DEN HAAG
©2025 All Rights Reserved AS Support B.V.