Over ons

Een onafhankelijk advies op maat is wat wij bieden. Wij zorgen ervoor dat uw verzekeringen aansluiten bij uw wensen en behoeften.

Wie zijn wij

Stapels en Otto is een onafhankelijk kantoor voor de particuliere en de kleinzakelijke markt (MKB).

Wij inventariseren, adviseren en bemiddelen bij de totstandkoming van financiele produkten. Maar nadat een financieel produkt is afgesloten bent u er niet. Wij zijn pro-actief en staan u ook bij nadat het produkt is afgesloten zodat het produkt blijft aansluiten op uw wensen en doelstellingen.

Onze werkwijze

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn. Afhankelijk van uw klantprofiel maken wij afspraken over het beheer maar ook over de frequentie waarmee we uw verzekeringspakket met u doornemen.

Waarom kiezen relaties voor Stapels en Otto?

  • Wij adviseren uitgebreid over produkten en diensten van meerdere finaciele instellingen
  • Wij hebben een vergunning van de Autoriteit FinanciĆ«le Markten
  • U kunt bij ons jaarlijks een updategesprek aanvragen
  • Als u via ons kantoor een financieel produkt aanschaft, kunt u kiezen tussen rechtstreekse betaling voor onze diensten aan ons kantoor (declaratie, urentarief of verrichtentarief) en/of via provisie
  • Wij nemen uw financiĆ«le situatie door voordat een keuze voor een financieel produkt wordt gemaakt. Wilt u dat niet dan kunnen wij u ook op basis van Execution Only dienstverlening van dienst zijn

Waarom kiezen voor Stapels en Otto Verzekeringen?

Wij gaan voor een totaal-advisering en staan u bij in het maken van de juiste keuzes. Als totaal-leverancier zorgen wij ervoor dat uw verzekeringen up-to-date blijven en dat uw risico's afgedekt zijn.

Advieskeuze

Stapels en Otto op advieskeuze.nl.

logo advieskeuze

Direct contact

U kunt ons telefonisch van maandag tot donderdag bereiken tussen 9.00 en 17.30 uur, op vrijdag tot 17.00 uur. Ook op zaterdag zijn wij bereikbaar tussen 9.00 en 13.00 uur.

Onafhankelijk advies

Wij hebben geen enkele productieverplichting en zijn onafhankelijk in onze advisering zodat wij uw belangen op een goede wijze behartigen.